ديروز : 336
ماه : 932

تاریخ : چهارشنبه 6 خرداد 1394     |     کد : 11

دكتر اميد: مديران روابط عمومي دانشگاه‌ها بايد در ترويج گفتمان خيرين و واقفين آموزش عالي نقش اساسي ايفا كنند

دکتر محمدحسین امید معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و قائم مقام ستاد خیّرین وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: مديران روابط عمومي دانشگاه‌ها بايد در ترويج گفتمان خيرين و واقفين آموزش عالي نقش اساسي ايفا كنند.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، دكتر اميد در نشست مديران روابط عمومي دانشگا‌ه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور كه در اين وزارتخانه تشكيل شد اظهار داشت: روابط عمومي در جايگاه پلي ميان دستگاه‌ها و مردم و همچنين پلي ميان مديران و مجموعه كاركنان شناخته شده است. رمز موفقيت دولت‌ها در دنيا روابط عمومي قوي است و در كشور ما و در مجموعه آموزش عالي كشور نيز اين امر صدق مي‌كند.وي افزود: درخصوص موضوعاتي كه ممكن است حساسيت و حاشيه ايجاد شود، روابط عمومي بايد پيش دستي كرده و با اطلاع رساني به موقع از حاد شدن مسئله جلوگيري كند.معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با بيان اينكه هم اكنون در مجموعه آموزش عالي كشور بيش از 2 ميليون متر مربع پروژه نيمه كاره وجود دارد گفت: اتمام اين پروژه‌ها بيش از 15 سال زمان مي‌برد، مشروط به اينكه پروژه‌هاي جديد تعريف نشود و اين امر بيش از 3 هزار ميليارد تومان به نرخ امروز هزينه دارد و اين رقم در سال 95، حداقل 25% افزايش مي‌يابد.دكتر اميد با بيان اينكه در زمان جنگ تحميلي و در ساير موقعيت‌هاي حساس نقش كمك مردم بسيار حائز اهميت بوده تصريح كرد: استفاده از ظرفيت‌هاي خيرين و واقفين راه علاج براي تكميل زيرساخت‌ها و پروژه‌هاي نيمه تمام است.وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه تعداد بنياد خيرين دانشگاهي از 5  به 50 بنياد افزايش يافته است و اگر دانشگاهي تا به حال موفق به ايجاد اين بنياد نشده، علت آن است كه دانشگاه در شناسايي خير موفق نبوده است و در اين زمينه مديران روابط عمومي مي‌توانند كمك كنند. رئيس ستاد خيرين آموزش عالي بر شناسايي خيرين، معتمدين استان‌ها و ارتباط مستمر آنان با مسئولان دانشگاه تأكيد كرد و گفت: در دو سال اخير يكي از كارهاي مطلوبي كه انجام شد اين بوده كه تعداد زيادي از خيرين آموزش عالي عضو هيئت امنا شدند. قائم مقام ستاد خیّرین وزارت علوم همچنين از برگزاري اولين گردهمايي ملي خيرين آموزش عالي در 21 خردادماه سال جاري در جوار ملكوتي امام رضا(ع) خبر داد و افزود: در اين گردهمايي بنياد حاميان علم و فناوري رسما آغاز به كار خواهد كرد و اميد است اين جلسه نقطه عطفي در زمينه ارتباط خيرين با دانشگاه‌ها، موسسات و مسئولان آموزش عالي و همچنين شروعي براي حضور پررنگ خيرين در آموزش عالي باشد.وي در خاتمه ابراز اميدواري كرد تا پايان سال 94 تعداد خيرين كه هم اكنون نزديك به 500 نفر هستند به حداقل 1000 نفر برسد و از اين ظرفيت در جهت پيشبرد اهداف علم و فناوري استفاده شود.